Bgirls Do It Better!

Apr 9, 2016 | Footage, Jams, Whazzup

Twee van onze Nederlandse Bgirls zijn op het vliegtuig gestapt voor een jam in Slovenië. DOPE! Wij bij Bgirlsessions zijn superblij dat de Nederlandse bgirls steeds meer aan representen en daarom bij deze een reisverslag van de reislustige dames:

Bgirls Do It Better – door Evita en Roxanne

Wij (Roxanne en Evita) zijn naar Bgirls Do It Better in Ljubljana, Slovenië gegaan. Vrijdag kwamen we na een goede reis aan in ons hostel, waar ook de pre party en de workshops zouden zijn. Omdat we vroeger waren aangekomen dan gedacht, konden we nog uitgebreid in de stad rond lopen.

De pre party was gezellig en erna zijn we nog naar Metelkova Mesto gelopen. Een plek waar vroeger het leger trainde en nu allemaal bars en clubs zijn en buiten veel wordt gechilld. Het zag er super vet uit, het leek alsof we op een filmset waren.

De volgende ochtend begon al vroeg de workshop van Movie one en daarna die van Tamala. Deze waren erg leerzaam en intensief. In de middag begon de jam zelf. BDIB had dit jaar een 7-2smoke en een bonnie en clyde battle. Vanuit de cyphers werden er acht bgirls uitgekozen voor de 7-2smoke. En in de cyphers konden bgirls hun partner voor de bonnie en clyde uitkiezen. Er was een leuke sfeer en er werd natuurlijk veel gedanst. Beide hebben we niet meegedaan aan de bonnie en clyde. Wel was Evita door naar de 7-2smoke! Deze duurde niet lang, Vanessa (een bgirl uit portugal/uk) had al snel 7 punten binnen en dus gewonnen. Voor ons was Vanessa een onbekende bgirl, maar haar style was heel tof! Check het zelf maar:

Wij hebben erg genoten van dit weekend en zijn zeker van plan om volgend jaar weer te gaan, maar dan hopelijk met meer bgirls uit Nederland!!

RELATED POSTS