Report on Radikal Forze Jam 2015

Apr 26, 2015 | Jams

Sorry not translated yet..

Pauline en ik (Bo) waren bij Radikal Forze Jam een maandje terug. Radikal Forze is een crew uit Singapore en de jam is hun jaarlijkse anniversary feestje. Laatste jaren begint de jam steeds groter te worden en meer internationale mensen te trekken. Azië is natuurlijk ook een tof land om nog wat meer rond te reizen dus dat is wat de meeste mensen doen (wij inclusief).

Singapore is een mooie en toffe stad. Het is wel duur voor Aziatische standaarden en zelfs voor Europese. Een beetje vergelijkbaar met een Londen of Parijs. Maar als je op zoek gaat naar de meer lokale tentjes kan je wel goedkoop eten. Taxies zijn ook niet heel duur en het openbaar vervoer is goed geregeld. Ook spreekt bijna iedereen goed Engels.

We kwamen aan op donderdag en vrijdag begon de jam. Vrijdag en zaterdag was de locatie bij een mall, met een grote tent buiten, ruimte voor graff en een zaal binnen.

Radikla Forze day 1 and 2Er waren 4on4 battles, 7tosmoke, standupbattles en redbull BC One cypher. pauline en ik hebben met Duzk meegedaan aan de 4on4 maar waren helaas niet door de qualifier gekomen. De 7tosmoke was wel tof, al duurde het wel erg lang. Bgirl AT deed ook mee en had 6 punten gescoord!

Dag 2 was op het entertainment eiland Sentosa, bij een beachbar. Er was een zwembed, surfbanen, strand en zee. Graffers waren aan het schrijven en dansers deden hun ding. Zelfs toen we een regenbui op ons kop kregen 😉 Er waren 2on2 break battles en standup battles. We hebben niet meegedaan, we wouden lekker chillen. Bgirl Agga van Raw bgirls deed mee met bboy Thomaz en zij verloren in de finale.

Het was vooral de gezellige sfeer, het lekkere weer en de cyphers die de jam tof maakten. Voor ons wel wennen om in de warmte en de zon te dansen, wij zijn gewend om zodra er zon is te gaan chillen 😀 We raden iedereen aan een keer te gaan, en gelijk wat van Azië te zien.

Ik was 3 weken weg en heb alles bij elkaar ongeveer 2200 euro uitgegeven, en vrij luxe overnacht en veel gedaan. Ben je van plan te gaan en wil je wat info, holla at us 🙂

RELATED POSTS